• 1

Garis Cetakan Semi-Otomatis

Garis Cetakan Semi-Otomatis

Katrangan singkat:

Line Molding Semi-Otomatis minangka peralatan sing cocog kanggo produksi massal kanggo pabrik pengecoran. Keuntungane kurang investasi, ngasilake cepet, nyuda intensitas tenaga kerja, ningkatake kualitas pemain, gampang operasi lan perawatan.


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk:

Line Molding Semi-Otomatis minangka peralatan sing cocog kanggo produksi massal kanggo pabrik pengecoran. Keuntungane kurang investasi, ngasilake cepet, nyuda intensitas tenaga kerja, ningkatake kualitas pemain, gampang operasi lan perawatan.

Jinis garis cetakan nganggo mesin cetakan joet-press, cetakan casting transfer conveyer cetakan terus dituangake kanthi adhem. Buruh kasebut nggawa flask lan cetakan pasir liwat hang hawa, uga inti inti, labu korek, lan pouring lsp.

Komposisi peralatan utama yaiku:

Baris Mould Semi-Otomatis (miturut ukuran flask).

Conveyor cetakan.

Rong arah udhara hang.

Rel ring Poring, Ladle lsp.

Mesin pasir sing tiba.

Mesin roller transportasi flask bali.

Flask (tembok tunggal, bahan : besi ulet).

Mesin iki, peralatan sing dipasang ing garis cetakan, nggawe macem-macem proses kayata cetakan, inti, casting, geter flask disambungake bebarengan kanggo mbentuk garis cetakan sing cedhak. Iki minangka peralatan sing cocog kanggo mujudake mekanisasi cetakan lan otomatisasi. Umume, bisa terus diolah, nanging bisa uga gaya mlaku balok minangka sarat. Dawane dawa lan tata letak gumantung karo spesifikasi cetakan lan kondisi lokakarya.

Spesifikasi Jalur Mould Semi-Otomatis

Model

Ukuran Saka
Mobil Pallet

Jupuk Saka
Mobil Pallet

Dhuwur Saka
Mobil Pallet

Min Radius
Saka Turn

Nomer Saka
Rol

Kacepetan Gerak

Y2108

800 * 500

1000

500

1500

2

1,7-5,8m / menit

Kacepetan sing Luwes

Y2108A

4

Y2110

1000 * 650

1334

500

2000

4

Y2110A

Y2112

1280 * 680

1668

600

2500

4

Y2114

1400 * 900

1668

600

Y2116

1600 * 1000

2000

600

2
3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita