• 1

Line Mending Pressure Statis

  • Static pressure Moulding Line

    Garis Moulding tekanan statis

    Detail Produk: Teknis cetakan tekanan statis nuduhake aliran udara kanthi teknologi pemadatan tekanan multi-piston hidrolik, miturut kesulitan pemadatan, mung bisa milih kompaksi tekan multi-piston hidrolik utawa aliran udara lan pemadatan menekan multi-piston hidrolik. Tekanan Statis duwe kaluwihan kaya kasebut. ● Kemampuan dhuwur kanggo wedhi kompaksi, cetakan kaku lan kandhel, cocog kanggo ngasilake casting sing kompleks. ● Stabilitas dimensi lan kasar permukaan sing luwih apik, ...