• 1

Garis Moulding tekanan statis

Garis Moulding tekanan statis

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk:

Teknis cetakan tekanan statis nuduhake aliran udara kanthi teknologi pemadatan multi-piston hidrolik, miturut kesulitan pemadatan, mung bisa milih kompaksi tekan multi-piston hidraulik utawa aliran udara lan pemadatan menekan multi-piston hidrolik. Tekanan Statis duwe kaluwihan kaya kasebut.

● Kemampuan dhuwur kanggo wedhi kompaksi, cetakan kaku lan kandhel, cocog kanggo ngasilake casting sing kompleks.

● Stabilitas dimensi lan kasar permukaan sing luwih apik, cetakan efisiensi dhuwur

● Plat cetakan kanthi tingkat panggunaan dhuwur. Kondisi kerja sing apik lan ngirit tenaga kerja

1

Proses Umum

2
3

Tuladha Tata Letak

4

1 Proses mesin cetak

A. Flask Kosong diindeks menyang stasiun cetakan mesin cetakan

B. pola pola muter utawa anter jemput

C. Silinder angkat mundhak, lan formwork, kothak pasir lan pigura pra-pasir munggah

D. Nambah wedhi kuantitatif

E. Pindhah ember pasir nalika mindhah multi kontak lan resiki permukaan ndhuwur pigura pra-pasir

F. Silinder angkat munggah maneh ing ndhuwur singset

G. Pra-kompak udara lan pemadatan

H. Silinder angkat mudhun nalika nyusun

Komponen mesin cetakan

5
8

2 Mesin turnover

Mesin turnover ing bagean cetakan

Putarake flask kanthi 180 derajat kanggo nggawe cetakan adhep-adhepan munggah

Mesin ganti ing bagean setelan inti

Gulungake labu kanthi 180 derajat sadurunge tutup botol

Mesin

Dumadi saka

Blok roller sing bisa disetel kanthi roller sing atos lan atos sing ana ing bantalan bola

3 Piranti Pengeboran Downgate

Digunakake kanggo nggilingan gerbang utawa riser ing titik sing ditemtokake ing ngrampungake

Dumadi saka

Motor utawa motor hidrolik kanggo muter

Peredhot motor servo lan drive kontrol servo, gir lan drive kanggo arah X / Y

mekanisme pandhuan garis lurus 

Alat logam atose dhuwur sing bisa diganti

Pemotong alat pemotong

silinder angkat hidrolik

Sistem katup lan sistem kontrol listrik

 

9
10

4 Piranti pengeboran Venthole

Digunakake kanggo ngebor bolongan cetakan pasir sawise dipadhet

Dumadi saka

Motor utawa motor hidrolik kanggo muter

Peredhot motor servo lan drive kontrol servo, gir lan drive kanggo arah X / Y

mekanisme pandhuan garis lurus 

Alat logam atose dhuwur sing bisa diganti

Pemotong alat pemotong

silinder angkat hidrolik

Sistem katup lan sistem kontrol listrik

5 Piranti Pamisah Flask

Transfer flask ing palet kanggo nutup labu kasebut

Dumadi saka

Piranti panuntun

piranti ngangkat

Piranti posisi kanggo labu

Piranti tutup klem flask

Sistem katup lan sistem kontrol listrik

11
12

6 mesin pouring

Cocog kanggo produksi wesi wesi abu-abu lan casting besi mulur ing lini produksi cetakan (kalebu garis kothak lan non-kothak)

● Ngowahi sendhok: derek utawa forklift

● Kapasitas casting: 1000kg-2500kg

● Tingkat pouring : 15-22kg / detik

Dumadi saka

Tas casting kipas bentukMekanisme miring servo

Gerakan longitudinal lan horisontal sistem kendharaan lan trek

Ngontrol lan sistem operasi

sistem aman,unit kabel,sistem inkubasi

7 Transfer sistem mobil & rel

Digunakake kanggo transportasi cetakan pasir lan palet ing bagean cetakan lan bagean adhem

Dumadi saka

Piranti sing nganggo gir lan rak sing didhukung dening reducer motor kanthi rem nyekeli

Rel ringan 22kg / m.Mobil transisi kanthi 4 roda mlaku, roda pandhuan lan baja persegi sing padhang

Batesake piranti kanggo mobil transfer.Piranti indeksasi hidrolik lan bantalan dikontrol dening katup proporsional

rante seret.Sistem katup lan sistem kontrol listrik

13
14

8 Mesin Punch-out

Kanggo dobel cetakan saka bokor, operasi saka ndhuwur, dirancang minangka piranti stripping

Dumadi saka

Piranti ngangkat

Unit nyopir lelungan

Angkat flask lan silinder doyo metu

Mekanisme ngirimake kanthi roller sing atos

Kerangka pendukung

Sistem katup lan sistem kontrol listrik

9 Mesin pamisah flask

 kanggo ngangkat flasks kosong saka mobil transfer, misahake ngrampungake lan seret, pasang lan seret conveyor roller lan terus transportasi liwat garis cetakan

Dumadi saka

● Piranti ngangkat

● Piranti panuntun

● Goleki piranti kanggo flask

● Piranti sing ora dikepengini

● Sistem katup lan sistem kontrol listrik

15
16

10 Piranti reresik palet

Kanggo ngresiki permukaan ndhuwur palet saka wedhi cetakan sisa

Dumadi saka

● Framework

● agul-agul sing bisa diatur

● Geser pandhuan kanggo tabel rol abot kanthi bantalan bola

● Sikat nangis nganggo scraper ngarep sing luwes lan bisa ayunan munggah lan mudhun

11 Piranti reresik tembok batin

 Geser wedhi residual ing tembok njero kothak wedhi supaya wedhi ora tiba nalika ngecor.

Dumadi saka

Kerangka.Musim semi gaya ROSTA saka Swiss.Scraper sing bisa disetel.Piranti panuntun

Piranti ngangkat.Sistem katup lan sistem kontrol listrik

17
19

12 Roller conveyorrod indeksasi rod bantal

Kanggo ngirim flas siji-siji kothak ing lorong, kothak pasir siji dipasang;
Kanggo nggawe kothak wedhi mandheg alon-alon kanggo konstruksi
Buffering wedhi saka Tabel muter

Dumadi saka

● Sistem pasokan listrik hidrolik silinder minyak kanthi tekanan

● Ndhukung lan nuntun roller

13  mekanisme posisi

ndandani palet ing pungkasan garis conveyor cast

Dumadi saka

● Plat dhasar sing bisa dipindhah maneh

● Piring rotasi hidrolik

● Sistem katup

● sistem kontrol listrik

20
21

14   Sistem hidrolik

Nyedhiyakake kekuwatan utama kanggo mbukak garis cetakan

Dumadi saka

● stasiun hidrolik

● Katup lan blok katup

● tank minyak 

● Sistem kontrol suhu minyak

● pemanas minyak hidrolik

● Set lengkap panel kontrol katup

15 Elektronik kontrol sistem

Kanggo operasi otomatis garis cetakan, lan kanggo ndandani lan njaga operasi manual interlocking lan operasi instalasi non-interlocking

● Siemens PLC

● Antarmuka komputer manungsa c

● piring skala

● komponen listrik voltase sithik

● Sistem kontrol PLC

● Sistem kontrol jarak jauh

Gambar Pelanggan

22
25
23
24

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk