• 1

Mesin Mould Otomatis Tekanan Statis

Mesin Mould Otomatis Tekanan Statis

Katrangan singkat:

Teknis cetakan tekanan statis nuduhake aliran udara kanthi teknologi pemadatan multi-piston hidrolik, miturut kesulitan pemadatan, mung bisa milih kompaksi tekan multi-piston hidraulik utawa aliran udara lan pemadatan menekan multi-piston hidrolik.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk   

Teknis cetakan tekanan statis nuduhake aliran udara kanthi teknologi pemadatan multi-piston hidrolik, miturut kesulitan pemadatan, mung bisa milih kompaksi tekan multi-piston hidraulik utawa aliran udara lan pemadatan menekan multi-piston hidrolik.

Didol mesin cetakan otomatis tekanan statis digunakake kanggo ngasilake macem-macem casting kayata kepala silinder, alat kelengkapan pipa rumit, cangkang, omah, blok mesin dll. Casting sing diproduksi dening kasedhiya ing macem-macem industri, kayata mesin teknik, mesin tekstil, bangunan mobil produksi lsp.

Mesin Sofiq nduweni komitmen kanggo nyedhiyakake pelanggan Mesin Moulding Otomatis Tekanan Statis sing paling penting, supaya garis cetakan bisa digunakake kanthi efektif lan andal kanthi konfigurasi kinerja sing dhuwur.

Tekanan Statis duwe kaluwihan kaya kasebut.

◆ Kemampuan dhuwur kanggo wedhi kompaksi, cetakan kaku lan kandhel, cocog kanggo pabrik casting kompleks.

◆ Stabilitas dimensi lan kasar permukaan sing luwih apik.

◆ Efisiensi cetakan sing dhuwur.

◆ Plat cetakan kanthi tingkat panggunaan dhuwur.

◆ Kondisi kerja sing apik lan ngirit tenaga kerja.

Karo efek casting ing kompleks luwih apik.

Kasedhiya kanggo casting ukuran gedhe, medium lan cilik.

Dadi nganggo casting kanthi presisi tinggi, bentuk lan ukuran sing akurat

Dadi karo produksi dhuwur

Dadi murah, gampang dipelajari

Gelar otomatisasi: Otomatis, semi-otomatis lsp

Layanan mandheg: wiwit desain, kutipan, produksi, instalasi, latih pegawe sampeyan nganti produk casting sing mumpuni

Baris peralatan lengkap: nawakake garis casting lengkap wiwit produksi cetakan wiwit pungkasan nganti produk kualifikasi pungkasan

–Bagian mekanik mesin peralatan utama lan tambahan kanthi mesin CNC, perawatan panas sing dibutuhake kanggo njamin umur presisi lan layanan.

–PLC saka SimensS7, kanthi layar tutul lan Ethernet jaringan lsp.

–Servo sistem saka SEW utawa Siemens lan lan Variabel-Frekuensi Drive saka Rexroth.

– Mesin cetakan hidrolik saka Rexroth, Silinder Hidrolik saka merek China misuwur.

– Komponen listrik voltase rendah saka Schneide.

– Segel Hidrolik saka merek internasional.

–Gawa saka merek misuwur ing Tiongkok (HRB / LYC / ZWZ) .WZ).

3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita