• 1

Mesin Tuang Semi-Otomatis

Mesin Tuang Semi-Otomatis

Katrangan singkat:

Mesin pouring semi-otomatis cocog kanggo digunakake ing mode semi-otomatis, dipandu dening operator kanthi joystick.


Detail Produk

Tag Produk

Mesin pouring semi-otomatis cocog kanggo digunakake ing mode semi-otomatis, dipandu dening operator kanthi joystick. kalebu ladle pouring sing bentuke kipas, mekanisme tilting servo, sistem rel kendaraan longitudinal, sistem transfer, sistem kontrol lan operasi, sistem sing aman, piranti kabel, piranti inokulasi stream, lsp. Kanthi telung kebebasan lelungan longitudinal, perjalanan transversal lan pouring miring, digunakake kanthi akeh ing kabeh jinis garis cetakan kanggo wesi abu-abu, wesi laksi, kalebu cetakan flask lan garis cetakan tanpa flask.
Karakteristik
1. Pilihan pusat rotasi sing cukup, gampang dioperasikake, umume bisa digawe maneh sawise diwutahake.
2. Panggunaan gir gir dobel dobel. Sanajan persyaratan pembuatan dhuwur, transmisi fleksibel lan bisa dibalikke rong arah apik.
3. Rod angkat digawe saka forging, sing luwih aman lan luwih aman tinimbang komponen las baja.
4. Plat awak luwih kenthel, lan struktur ngisor nggunakake asuransi triple kanthi kombinasi taper, gelung ngisor lan pengelasan, sing luwih dawa umur layanan lan njamin keamanan operator.
5, awak utama lan boom, reducer lan rodha tangan, dilengkapi kertu rantai bisa dikunci kapan wae.
6. Rong trunnion lan boom dilengkapi bantalan sing nyetel dhewe, lan konsistensi apik.
Aplikasi sendhi pengecoran Casting
Sendok logam panas kanggo operasi pengecoran pengecoran, sawise njupuk cairan wesi ing ngarep tungku, kirim menyang papan model casting kanggo ngisi mobil nyopir.
Ladle kanggo pabrik pembuatan baja, pengecoran ing tungku open tungku, tungku utawa baja cair konverter, operasi casting sadurunge nindakake..Fitur utamane yaiku: desain pusat puteran cukup, rong arah bisa dibaleni maneh, dhasar kanggo direset. rotary type transmisi nganggo transmisi turbin turbin loro arah, transmisi lancar, operasi sing trep, konsistensi rong arah. Langsung saka poros transmisi gir kunci nggunakake tipe gesekan kontrol tingkat tinggi, tingkat dobel, kinerja ngunci dhewe kuwat, bebas entheng, bisa dibuwang kanthi gaya eksternal, bali cepet, aja kowtow, panggunaan aman lan andal.
Ladle digunakake kanggo casting ing pengecoran. Sawise wesi dijupuk ing ngarepe tungku, banjur diangkut menyang cetakan kanggo
pouring.
Transport ladle: Kanthi crane utawa forklift.

Kapasitas ladle: 1000kg-2500kg.

Kacepetan pouring: 15-22kg / detik


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita