• 1

Garis Cetakan Semi-Otomatis

  • Semi-Automatic Moulding Line

    Garis Cetakan Semi-Otomatis

    Line Molding Semi-Otomatis minangka peralatan sing cocog kanggo produksi massal kanggo pabrik pengecoran. Keuntungane kurang investasi, ngasilake cepet, nyuda intensitas tenaga kerja, ningkatake kualitas pemain, gampang operasi lan perawatan.