• 1

Line Moulding Pasir Pasir Gunakake Flask Moulding Casting kanggo Pengecoran

Line Moulding Pasir Pasir Gunakake Flask Moulding Casting kanggo Pengecoran

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk:
Mould flasks minangka alat sing digunakake ing pengecoran. Nalika mesin cetakan bisa digunakake, flasks Moulding nyekel wedhi kanggo mbentuk struktur tartamtu. Sawise bahan kaya wesi cair diwutahake ing wedhi cetakan sing dicekel dening Mould flasks, bahan cair bakal solidify lan bentuk menyang casting sing sampeyan butuhake. Plastik moulding biasane digawe saka bahan wesi banjur mesin kanggo memenuhi spesifikasi.

 

Proses Transaksi
1.Sampel utawa Gambar dening pelanggan
2. Proposal & Diskusi
Desain Piranti 3.3D
4. produksi Produksi
5. Produsen bagean kasar
6. Mesin CNN
7. Pas & Rampung
8. Pangukuran & Priksa Kothak
9. Majelis
10. Produksi Coba
11. Mbenerake
12. Ujicoba Akhir
13. Inspeksi Sampel
14. Persetujuan Sampel dening pelanggan
15. Persetujuan Keranjang
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan: Kemasan mudo utawa Kothak Kayu
Detail Pengiriman: sajrone 30 dina sawise nampa setoran

Package2

ISO9001, GB, BV standar
Bahan wesi abu-abu 200, 250, 300, 350, 400
Wesi mulur 400, 500, 700
Ukuran & Desain Minangka gambar lan syarat klien
Bobot bobot Bobot siji maksimal 80 MT
Mesin Penggilingan CNC, Pusat mesin, Bubut vertikal,
Mesin lan mesin panggilingan lantai digital, mesin Bor,
lsp.
Nguji analisa maca langsung / SPECTRO Jerman,
Analyzer karbon & belerang digital otomatis,
Mesin pengujian pengaruh suhu sithik,
Mesin uji universal 60MT Hidrolik, lsp.
Perawatan permukaan perawatan panas, planing, polishing, lukisan, lsp.
Packing Minangka syarat klien
besi cor, casting wesi abu-abu, casting besi mulur, besi cor berkualitas tinggi lan tepat kanggo alat mesin, produk ukuran gedhe lan medium langsung saka pabrik

 

228876971518424842

Profil perusahaan

Weifang Sofiq Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan ilmu pengetahuan lan teknologi, sing dununge ing Kabupaten Weifang City Hanting cedhak dalan Beihai, transportasi sing trep. H anshuo Machinary melu pemasok profesional manufaktur mesin pengecoran, desain lan pabrik produk utama ing ngisor iki: mobil flask lan palet kanggo cetakan, garis cetakan tekanan statis otomatis, seri cetakan flask semi otomatis kanthi otomatis garis cetakan, mesin tuang semi-otomatis lan mesin tambahan cetakan, garis cetakan mekanis, garis cetakan mekanis, seri conveyor skala BLT, JYB lan macem-macem conveyor piring non-standar.

Pabrik kita wis dilengkapi kanthi apik lan nduweni kekuwatan teknis sing canggih, tegese kanthi deteksi. Wis puluhan taun, kita nglumpukake pengalaman manufaktur kanthi kapasitas lan level manufaktur sing dhuwur. Liwat ngrancang produk lan tata letak profesional, kita nyedhiyakake solusi khusus kanggo pelanggan.
Perusahaan kasebut tetep njunjung nilai-nilai inti "nggawe nilai kanggo pelanggan", lan ngetrapake prinsip kejujuran lan entuk manfaat bebarengan kanggo entuk kahanan win-win. Kanthi inovasi terus-terusan, kita setya nyedhiyakake produk sing sampurna lan layanan paling apik kanggo para pelanggan.
FAQ:

1. Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?
Kita melu pemasok profesional manufaktur mesin
2. Kepiye cara njupuk conto?
Yen sampeyan butuh, kita seneng menehi conto kanthi gratis, nanging klien anyar dikarepake mbayar biaya kurir, lan biaya kasebut bakal dijupuk saka pambayaran kanggo pesenan resmi.

3. Apa sampeyan bisa nggawe casting miturut gambar kita?
Ya, kita bisa nggawe casting miturut gambar, gambar 2D, utawa model CAD 3D. Yen model CAD 3D bisa diwenehake, pangembangan perkakas bisa luwih efisien. Nanging tanpa 3D, adhedhasar gambar 2D, kita isih bisa nggawe conto sing disetujoni kanthi bener.

4. Apa sampeyan bisa nggawe casting adhedhasar conto?
Ya, kita bisa ngukur adhedhasar conto kanggo nggawe gambar kanggo nggawe perkakas.

5. Apa piranti kontrol kualitas ing omah?
Kita duwe spektrometer ing omah kanggo ngawasi properti kimia, mesin uji tarik kanggo ngontrol properti mekanik lan UT Sonic minangka cara mriksa NDT kanggo ngontrol deteksi casting ing sangisore casting.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita