• 1

Kontrol Kualitas

Kontrol Kualitas

 Kontrol Kualitas Flask

4
3
7

Laporan kasebut fokus ing kabeh dimensi kalebu dimensi bagean perakitan

Pemeriksaan kekerasan lan dimensi komponen bocah.

Pemeriksaan struktur metallographic lan kekerasan

Ujian lan Analisis

3

Kekuwatan Tensile

1

Tes Pasir

2

Pemeriksaan mikroskopis babagan struktur lan distribusi serpihan sesarengan pangukuran ukuran gandum.

Quality Control
Quality Control2
Quality Control1