• 1

Produksi

Produksi

Kita kerja kanthi tliti, njaga produksi sing berkualitas lan konsisten. kita tuku mesin CNC canggih lan peralatan inspeksi kanggo njamin produk kanthi kualitas tinggi, liwat sinau intensif lan terus latihan kanggo ningkatake kualitas profesional para staf.

 Bakat minangka elemen inti pangembangan perusahaan, persaingan ing antarane perusahaan yaiku kompetisi bakat ing analisis pungkasan. Mesin Sofiq mesthi nduweni konsep pandhuan sing berorientasi ing manungsa lan teknik, kanthi ngenalake lan nglatih bakat kanggo mbangun tim sing solid kanthi daya saing inti.