• 1

Mobil Pallet

  • Pallet Car

    Mobil Pallet

    Mobil palet minangka alat penting kanggo pengecoran nggunakake garis cetakan otomatis utawa semi-otomatis. Mesin nganggo mesin lan dimensi canggih CNC sing dikontrol dening CMM, produke nduweni akurasi sing luwih dhuwur lan bisa diganti kanthi luwih apik.