• 1

Mobil Pallet

Mobil Pallet

Katrangan singkat:

Mobil palet minangka alat penting kanggo pengecoran nggunakake garis cetakan otomatis utawa semi-otomatis. Mesin nganggo mesin lan dimensi canggih CNC sing dikontrol dening CMM, produke nduweni akurasi sing luwih dhuwur lan bisa diganti kanthi luwih apik.


Detail Produk

Tag Produk

Paket

Pallet Car

Detail Produk:

Mobil palet minangka alat penting kanggo pengecoran nggunakake garis cetakan otomatis utawa semi-otomatis. Mesin nganggo mesin lan dimensi canggih CNC sing dikontrol dening CMM, produke nduweni akurasi sing luwih dhuwur lan bisa diganti kanthi luwih apik. Kajaba iku, kita ngrancang lan ngasilake macem-macem ukuran mobil paller miturut gambar pelanggan lan spesifikasi teknis.

Mobil palet transportasi (uga diarani troli) kanggo garis cetakan minangka peralatan teknologi sing dibutuhake kanggo garis pengecoran otomatis lan semi-otomatis. Kita nggunakake alat mesin CNC canggih kanggo ngolah lan nggunakake instrumen ukur koordinat trilinear kanggo inspeksi dimensi kanggo njamin presisi lan interchangeabilitas kothak pasir sing dhuwur. . Mobil palet digawe saka besi ulet, besi cor abu-abu kelas dhuwur utawa pelat waja las kanthi karakteristik kaku sing kuat lan resistensi kejut tekanan tinggi. Kita bisa ngrancang lan ngasilake macem-macem jinis mobil palet miturut kebutuhan pelanggan utawa uga ngasilake mobil palet miturut gambar lan persyaratan teknis para pelanggan.

Pabrik kita duwe luwih saka 40 taun pengalaman manufaktur mobil kothak wedhi lan palet, lan wis nyediakake kothak wedhi lan mobil palet kanggo garis cetakan otomatis, kalebuflask lan mobil palet kanggo garis cetakan, garis cetakan tekanan statis otomatis, seri flask semi-otomatis garis cetakan, slip otomatis nutupi garis cetakan horisontal, mesin tuang semi-otomatis lan mesin tambahan cetakan, garis cetakan mekanis, garis cetakan mekanis, BLT, seri konverter skala JYB lan macem-macem conveyor piring non-standar.

suku cadang

image005

Mesin

1

Kontrol Kualitas

Majelis

Quality Control
Quality Control2
1

Pasokan Casting Proses Pasir Pasir

Penganalisa Spektrum

2
1
3
PACKAGE
PACKAGE1
Package2
Package3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk