• 1

Masalah apa sing kudu dipikirake nalika tata letak garis cetakan otomatis?

Masalah apa sing kudu dipikirake nalika tata letak garis cetakan otomatis?

 

1. Pilihan mesin utama lan tambahan saka lini produksi perusahaan cetak lan tata lini produksi. Jinis material sing utamane kena pengaruh desain modeling, kayata pasir lempung biasa, pasir sodium silikat lan pasir resin; cara riset modeling; kategori produk logam, kayata besi cor lan baja cor; Ukuran lan syarat casting kanggo wektu sistem pendinginan; kualitas produksi lan akurasi casting bisa langsung kena pengaruh faktor kayata syarat.

2. Bentuk, spesifikasi lan kinerja mesin cetakan minangka faktor sing nemtokake pengaruh kabel garis produksi. Contone, nggunakake mesin cetakan biasa utawa mesin cetakan tekanan statis, yaiku mesin tunggal utawa garis unit perakitan, produktivitas, mekanisasi lan otomatisasi, lsp. Sing langsung nemtokake pilihan mesin tambahan lan tata letak lini produksi.

3. Cara operasi lan manajemen lini produksi bakal mengaruhi bentuk desain struktural mesin bantu lan tata cara sinau tata lini produksi, kayata terus-terusan utawa intermiten.

4. Metode kontrol lan manajemen lini produksi lan piranti pangirim sinyal sing gegandhengan uga bakal mengaruhi struktur organisasi lokal mesin pambantu baris perakitan lan conveyor casting lan bentuk desain kabel lini produksi.

5. Kondisi pabrik lan syarat perlindungan lingkungan uga mengaruhi tata letak mesin utama lan tambahan. Renovasi lokakarya lawas bakal duwe macem-macem watesan lan persyaratan kanggo tata lini produksi perusahaan modeling. Kadhangkala persyaratan pencegahan debu lan nyuda gangguan lingkungan ing bengkel kita uga bakal mengaruhi pilihan mesin utama lan tambahan. Contone, kanggo ngontrol swara kanthi ketat, lini produksi ora bisa nggunakake shaker geter, nanging drum shaker.

IMG_3336


Wektu kiriman: Feb-01-2021