• 1

Kepiye cara nambah akurasi mesin cetakan otomatis?

Kepiye cara nambah akurasi mesin cetakan otomatis?

Kanggo nambah akurasi mesin cetakan otomatis, ujung spring cilik saka garis pamisahan dikelola lan diproses kanthi apik. Mesin cithakan mlaku kanthi lancar lan andal, lan sistem hidrolik bisa mbukak operasi sing aman. Piranti kasebut dilengkapi manipulator, sing nyuda efisiensi manajemen produksi sing berkualitas lan perusahaan uga tenaga sing dibutuhake. Mula, desain cetakan penting banget.

Mesin cetakan duwe sawetara teknik. Liwat metode ekstrusi, pasir pengecoran gampang nyebabake ekstrusi aliran sajrone manufaktur kompleks. Rong teknologi informasi iki gampang digunakake, nanging dudu cara sing apik kanggo nggawe cetakan dhewe. Ing metode desain kothak adhem, ukuran cetakan bisa diatur kanggo nyuda biaya cetakan pasir lan pengikat. Regane katalis pasir uga larang banget. Rasio ikatan pasir ijo sing luwih dhuwur, efisiensin teknologi cetakan kothak adhem.

Cara standar saiki yaiku nggunakake metode cetakan kothak adhem kanggo casting kanthi bentuk lan ukuran rumit. Kajaba iku, dibandhingake karo bahan cetakan wedhi sing nggawe perusahaan multi-paduan Co, Ltd. Bisa dideleng saka operasi nggawe inti amarga kimia kimia resin lan mesin cetak boxless inovatif, casting kanthi kualitas dhuwur bisa diprodhuksi kanthi rega murah, sing luwih apik ningkatake lini produksi pompa lan robot, lan nyuda jumlah casting digawe kanthi biaya sing luwih murah. Pegawe sing dibutuhake Mesin cithakan inti inti inti mesin cithakan minangka pangembangan ekonomi utama.

20170904_48E6A4C8-6495-4D96-8321-EC3D1A75ADA7-193-0000003B4A5F2373_tmp


Wektu kiriman: Mar-02-2021