• 1

Langkah diagnosis kesalahan sistem hidrolik mesin cetakan otomatis

Langkah diagnosis kesalahan sistem hidrolik mesin cetakan otomatis

Ana akeh kesalahan ing sistem hidrolik mesin cetakan otomatis. Contone, polusi minyak bisa nyebabake tekanan, aliran utawa arah kerja sistem kontrol hidrolik, lan angel banget kanggo diagnosis kesalahan sistem hidrolik. Langkah sabanjure yaiku nuduhake langkah diagnosis.

1. Prinsip umum diagnosis kesalahan

Gagal sistem hidrolik umume mesin cetak ora kedadeyan kanthi tiba-tiba. Kita mesthi duwe bebaya kaya sadurunge gagal. Yen peringatan iki ora digatekake, bakal nyebabake kerusakan fungsi tartamtu sajrone proses pangembangan. Sebab gagal sistem kontrol hidrolik akeh, dudu sing acak. Kanggo diagnosa kesalahan sistem kanthi cepet lan akurat, pahami karakteristik lan hukum kesalahan hidraulik.

2. Priksa lingkungan kerja lan lingkungan sistem kontrol hidrolik

Sistem hidrolik mesin cithakan kudu bisa digunakake kanthi normal, lan lingkungan kerja lan kahanan kerja dibutuhake minangka platform. Mula, ing wiwitan diagnosis kesalahan, luwih dhisik kudu milih lan nemtokake kahanan kerja lan kahanan urip ing sistem kontrol hidrolik lan masalah lingkungan ing negara-negara sekitar iku normal, lan kanthi cepet mbenerake lingkungan kerja lan kahanan kerja lan pamulangan sing ora nduweni kualifikasi.

3. Temtokake wilayah sing kedadeyan kesalahan kasebut

Nalika ngadili lokasi kesalahan kasebut, kesalahan sing ana ing wilayah kasebut kudu ditemtokake miturut fenomena lan karakteristik kesalahan, mbaka sethithik nyempetake ruang lingkup kesalahan, nganalisa panyebabe kesalahan, nemokake lokasi tartamtu saka kesalahan kasebut, lan nyederhanakake masalah Komplek.

4. Nggawe rekor operasi sing apik

Diagnosis kesalahan adhedhasar cathetan sing mbukak lan sawetara paramèter desain sistem informasi. Nggawe cathetan operasi sistem minangka dhasar penting kanggo nyegah, nemokake lan nangani kegagalan. Nggawe tabel analisis kanggo masalah kegagalan peralatan bisa mbantu perusahaan kanthi cepet nemtokake fenomena kegagalan.

20170904_48E6A4C8-6495-4D96-8321-EC3D1A75ADA7-193-0000003B4A5F2373_tmp (2)


Wektu kiriman: Feb-22-2021