• 1

Warta

Warta

  • Composition structure of automatic molding machine

    Struktur komposisi mesin cetakan otomatis

    Struktur internal fuselage: fuselage minangka struktur pigura kothong sing padhet, digawe dening teknologi las plate 10mm-12mm, lan sisih ndhuwur utamane disambungake karo lengen puteran liwat poros tengah, tekanan kerja lan bantalan kekuatan dhuwur kanggo ndhukung ayunan antarane ...
    Waca liyane
  • How to choose an automatic moulding line?

    Kepiye milih garis cetakan otomatis?

      Pilihan metode modeling kudu adhedhasar macem-macem faktor, kalebu: (1) Akurasi casting: Nalika akurasi pitungan ukuran struktur casting dhuwur, lan kasarasan permukaan bisa dibutuhake kanggo casting, cara desain modeling kanthi kompak cetakan wedhi dhuwur ...
    Waca liyane
  • Eight advantages of automatic molding machine

    Wolung kaluwihan mesin cetakan otomatis

      1. Mesin cetak nganggo mesin presisi tinggi, mikrokomputer, lan hubungan sistem deteksi posisi, sing wis diwujudake, gampang dioperasikake, para pekerja bisa cepet sinau, lan operasi mesin bisa dideleng mung siji wong. Kualitas cetakan stabil, seragam ...
    Waca liyane
  • How to check the automatic molding machine at work?

    Kepiye cara mriksa mesin cetakan otomatis nalika kerja?

      Sawise mesin cetak digunakake sajrone wektu, sirah mesin bakal ayunan alon-alon lan alon-alon, sing nyebabake efisiensi kerja. Ing wektu iki, kita mung duwe siswa sing wis diagnosa kanthi tliti babagan mesin cetak, nganalisa panyebab kahanan abnormal ing perusahaan, lan ...
    Waca liyane
  • How to improve the accuracy of the automatic molding machine?

    Kepiye cara nambah akurasi mesin cetakan otomatis?

    Kanggo nambah akurasi mesin cetakan otomatis, ujung spring cilik saka garis pamisahan dikelola lan diproses kanthi apik. Mesin cithakan mlaku kanthi lancar lan andal, lan sistem hidrolik bisa mbukak operasi sing aman. Piranti kasebut dilengkapi manipulator, sing ...
    Waca liyane
  • Fault diagnosis steps of hydraulic system of automatic moulding machine

    Langkah diagnosis kesalahan sistem hidrolik mesin cetakan otomatis

    Ana akeh kesalahan ing sistem hidrolik mesin cetakan otomatis. Contone, polusi minyak bisa nyebabake tekanan, aliran utawa arah kerja sistem kontrol hidrolik, lan angel banget kanggo diagnosis kesalahan sistem hidrolik. Langkah sabanjure ...
    Waca liyane
  • What issues should be considered when automatic molding line layout?

    Masalah apa sing kudu dipikirake nalika tata letak cetakan otomatis?

      1. Pilihan mesin utama lan tambahan saka lini produksi perusahaan cetak lan tata lini produksi. Jinis material sing utamane kena pengaruh desain modeling, kayata pasir lempung biasa, pasir sodium silikat lan pasir resin; metode riset modeling ...
    Waca liyane
  • What are the reasons why the automatic molding machine does not shock?

    Apa sebabe mesin cetakan otomatis ora kaget?

      1. Ing proses ndeteksi kegagalan mesin cetak, saringan udara diblokir. Amarga pompa vakum bisa ngasilake sawetara banyu sajrone proses pangembangan, elemen filter ing saringan udara bakal diblokir kanthi nambah sawetara perkara asing ing pipa kanggo wektu sing suwe. ...
    Waca liyane
  • Dealing with failures encountered when using a fully automatic molding machine

    Ngatasi kegagalan sing ditemoni nalika nggunakake mesin cetak otomatis

    1. Amarga getaran jangka panjang, kesempatan pangembangan cetakan tetep katon. Gagal mesin cetakan ing ngisor iki: Sekrup sekrup hexagon enem M20 sing nyambungake tabel geter lan piston geter dibebasake, saengga ana celah ing antarane meja geter lan piston ...
    Waca liyane
  • How to improve the accuracy of the automatic molding machine?

    Kepiye cara nambah akurasi mesin cetakan otomatis?

    Kanggo nambah akurasi mesin cetak otomatis, lampu kilat cilik saka garis pamisahan bisa diproses kanthi apik. Mesin cetak kasebut bisa dioperasikake kanthi lancar, andal lan aman amarga didhukung dening sistem hidrolik. Piranti kasebut dilengkapi robot, sing bisa nyuda ...
    Waca liyane
  • How should the common problems of automatic moulding line be overhauled?

    Kepiye masalah umum garis cetakan otomatis direnovasi?

    一. Pamriksa mesin lan peralatan 1. Jar kasebut kudu utuh, lan dedeg piadege kudu fleksibel lan andal. Kita kudu nginstal bantalan anvil ing antarane anvil lan silinder kejut minangka penyerap swara lan nyerep kejut. 2. Rod pandhuan awak utawa blok pandhuan kudu ...
    Waca liyane
  • How to deal with the shutdown of the automatic molding machine under different conditions?

    Kepiye cara ngrampungake operasi mesin cetakan otomatis kanthi kahanan beda?

    1. Pateni sawise ganti Wong biasane kudu ninggalake kerja sawise kerja lan sampeyan kudu mandheg. Ing kasus iki, staf produksi kudu mriksa mesin cetak supaya ora ana fragmen materi ing peralatan kasebut. Mula, masarakat bisa ngresiki peralatan kanthi ngresiki. 2. Suku sementara ...
    Waca liyane