• 1

Kothak Cetakan

  • Sand Casting Molding Line Use Casting Molding Flask for Foundry

    Line Moulding Pasir Pasir Gunakake Flask Moulding Casting kanggo Pengecoran

    Detail Produk: Moulding flasks minangka alat sing digunakake ing pengecoran. Nalika mesin cetakan bisa digunakake, flasks Moulding nyekel wedhi kanggo mbentuk struktur tartamtu. Sawise bahan kaya wesi cair diwutahake ing wedhi cetakan sing dicekel dening Mould flasks, bahan cair bakal solidify lan bentuk menyang casting sing sampeyan butuhake. Plastik moulding biasane digawe saka bahan wesi banjur mesin kanggo memenuhi spesifikasi. Proses Transaksi 1.Sampel utawa Gambar dening pelanggan 2.Tool ...
  • Sand Casting Molding Line Used Casting Molding Box for Foundry

    Sand Moulding Line Moulding digunakake Casting Moulding Box kanggo Foundry

    Mould flasks minangka alat sing digunakake ing pengecoran. Nalika mesin cetakan bisa digunakake, flasks Moulding nyekel wedhi kanggo mbentuk struktur tartamtu.
  • Moulding Box for Static Pressure Automatic Moulding Line

    Kothak Moulding kanggo Line Mould Otomatis Tekanan Statis

    Rincian Kemasan & Pengiriman: Kemasan mudo utawa Kothak Kayu Detail Pengiriman: sajrone 30 dina sawise nampa deposit Orientasi Produk 1. Fokus ing casting ukuran gedhe / medium, uga ukuran cilik. 2. casting wesi besi / Saluran besi kanthi proses casting wedhi Resin-Ikatan. Proses Transaksi Layanan Kami 1.Sampel utawa Gambar dening pelanggan 2. Proposal proposal & Diskusi 3.3D Desain Alat 4. Produksi piranti 5. Pabrik bagian 6.CNC Machining 7.Pasang & Fini ...
  • Flask for automatic molding line

    Flask kanggo garis cetakan otomatis

    Mould flasks minangka alat sing digunakake ing pengecoran. Nalika mesin cetakan bisa digunakake, flasks Moulding nyekel wedhi kanggo mbentuk struktur tartamtu.
  • Moulding box for automatic moulding line

    Kothak moulding kanggo garis cetakan otomatis

    Flask minangka peralatan teknologi sing penting kanggo garis cetakan otomatis utawa semi-otomatis. Mesin nganggo mesin CNC canggih kanggo njamin presisi tinggi lan tukar tukar sing apik, priksa dimensi karo CMM. Bahan wesi mulur, wesi abu-abu kanthi bahan dhuwur lan waja las bisa dimanfaatake, flask duwe kaku sing dhuwur lan bisa nyebabake tekanan dhuwur. Kita bisa ngrancang lan ngasilake macem-macem ukuran flasks kanggo sarat sampeyan, uga nggawe mobil flask lan palet miturut gambar lan spesifikasi teknis pelanggan.
  • Molding box for automatic molding line

    Kothak moulding kanggo garis cetakan otomatis

    Kothak wedhi ing Casting Machine Systerm
    Kemasan & Pengiriman
    Rincian Kemasan: Kemasan mudo utawa Kothak Kayu
    Detail Pengiriman: sajrone 30 dina sawise nampa setoran
     
    Spesifikasi
    1. Nduwe kaku sing dhuwur. 
    2. Bisa nahan pengaruh tekanan dhuwur.
    3. Bisa mlaku kanthi lancar ing garis cetakan.
    4. Desain lan produksi macem-macem ukuran flasks kanggo sarat sampeyan.

    Flask minangka peralatan teknologi sing penting kanggo garis cetakan otomatis utawa semi-otomatis. Mesin nganggo mesin CNC canggih kanggo njamin presisi tinggi lan tukar tukar sing apik, priksa dimensi karo CMM. Bahan wesi mulur, wesi abu-abu kanthi bahan dhuwur lan waja las bisa dimanfaatake, flask duwe kaku sing dhuwur lan bisa nyebabake tekanan dhuwur. Kita bisa ngrancang lan ngasilake macem-macem ukuran flasks kanggo sarat sampeyan, uga nggawe mobil flask lan palet miturut gambar lan spesifikasi teknis pelanggan.

    Mould flasks minangka alat sing digunakake ing pengecoran. Nalika mesin cetakan bisa digunakake, flasks Moulding nyekel wedhi kanggo mbentuk struktur tartamtu. Sawise bahan kaya wesi cair diwutahake ing wedhi cetakan sing dicekel dening Mould flasks, bahan cair bakal solidify lan bentuk menyang casting sing sampeyan butuhake. Plastik moulding biasane digawe saka bahan wesi banjur mesin kanggo memenuhi spesifikasi.
  • Sand Casting Molding Line Used Casting Flask for Foundry

    Sand Casting Molding Line Digunakake Casting Flask kanggo Pengecoran

    Mould flasks minangka alat sing digunakake ing pengecoran. Nalika mesin cetakan bisa digunakake, flasks Moulding nyekel wedhi kanggo mbentuk struktur tartamtu.
  • Flask

    Botol

    Mould flasks minangka alat sing digunakake ing pengecoran. Nalika mesin cetakan bisa digunakake, flasks Moulding nyekel wedhi kanggo mbentuk struktur tartamtu.