• 1

Pambuka

Pambuka

Weifang Sofiq Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan ilmu pengetahuan lan teknologi, sing dununge ing Kabupaten Weifang City Hanting cedhak dalan Beihai, transportasi sing trep. H anshuo Machinary melu pemasok profesional manufaktur mesin pengecoran, desain lan pabrik produk utama ing ngisor iki: mobil flask lan palet kanggo cetakan, garis cetakan tekanan statis otomatis, seri cetakan flask semi otomatis kanthi otomatis garis cetakan, mesin tuang semi-otomatis lan mesin tambahan cetakan, garis cetakan mekanis, garis cetakan mekanis, seri conveyor skala BLT, JYB lan macem-macem conveyor piring non-standar.

Pabrik kita wis dilengkapi kanthi apik lan nduweni kekuwatan teknis sing canggih, tegese kanthi deteksi. Wis puluhan taun, kita nglumpukake pengalaman manufaktur kanthi kapasitas lan level manufaktur sing dhuwur. Liwat ngrancang produk lan tata letak profesional, kita nyedhiyakake solusi khusus kanggo pelanggan.

Perusahaan kasebut tetep njunjung nilai-nilai inti "nggawe nilai kanggo pelanggan", lan ngetrapake prinsip kejujuran lan entuk manfaat bebarengan kanggo entuk kahanan win-win. Kanthi inovasi terus-terusan, kita setya nyedhiyakake produk sing sampurna lan layanan paling apik kanggo para pelanggan.