• 1

Garis Moulding Flaskless Horisontal

Garis Moulding Flaskless Horisontal

Katrangan singkat:

Pisah horisontal SF lan garis cetakan pemotretan bergaris flask nganggo gunting pasir, kanthi pisah horisontal, labu slip lan bobote.


Detail Produk

Tag Produk

1

Detail Produk:

Pisah horisontal SF lan garis cetakan pemotretan bergaris flask nganggo gunting pasir, kanthi pisah horisontal, labu slip lan bobote. Pengaturan inti sing gampang, operasi sing gampang, otomatisasi dhuwur, garis cetakan akeh digunakake ing produksi massal kanggo casting ukuran cilik. Baris kabeh kalebu mesin cetak, garis conveyor pasir, flask slip lan piranti njupuk lan ngeculake, transportasi indeks lan piranti bantal, sabuk pendingin sinkron, mesin tuang, lsp.

Garis cetakan flaskless horisontal

Karakteristik:

● Gampang kanggo setelan inti

● Gampang dioperasikake

● Tingkat otomatisasi sing akeh digunakake ing produksi batch casting cilik

Yaiku:

mainframe, cetakan wedhi

garis transfer, piranti transfer jaket, piranti push, sabuk pendinginan sinkron, sistem pouring, lsp.

1

Tata letak khas

3
2

Mesin Utama

Mesin cithakan

Mesin cetakan seri SF lan ST diwenehake miturut produk pelanggan

4

SF Mesin cetakan tanpa flask horisontal

● Mekanisme nyambungake lan push

● Platform rotasi

● Mekanisme pemadatan

● Sistem hidrolik

● Sistem kontrol pneumatik

● Sistem kontrol elektronik

5

Mesin bantu

1. Piranti kanggo meksa nindakake perkara lan meksa & bantal mekanisme transportasi mobil:

Dumadi saka

  • Bingkai lan trek
  • Mobil transfer
  • Mekanisme push lan cushioning
  • Goleki mobil palet
  • Sistem drive
1

2. Piranti transfer jaket & bobot:

Dumadi saka

  • Manipulator
  • ngangkat peralatan
  • piranti transfer
  • piranti reresik
  • pigura awak utama
  • Mode mlaku bisa nganggo macem-macem cara kayata motor, silinder udara, silinder minyak, lsp. Angkat bisa nganggo silinder, silinder minyak kanthi rong cara
2

3. Piranti meksa cetakan

Kanggo meksa cetakan sing digawe adhem menyang mesin shakeout kanggo misahake casting saka pasir (operasi otomatis)

pigura awak utama

Piranti push, silinder minyak, silinder, motor kanthi telung cara bisa dipilih.

3

  4.mekanisme nemokake

Digunakake kanggo posisi mobil palet supaya bisa ngontrol kabeh garis sing akurat.

Dumadi saka

Silinder udara

Matesi piranti

Katup & sistem kontrol elektronik

4

5. Sistem jejak plancongan mobil palet

Dumadi saka

  • Rel ringan 12kg
  • Rel ringan  belut
  • Nguatake baja
  • Turu rel ringan
5

  7. Mobil palet

Dumadi saka

  • Bahan awak: HT250
  • Bahan rodha: dipateni 45 baja
  • Nyandhang tahan tahan, panggantos lan pangopènan sing trep
  • Rodha ditutup nganggo bantalan merek
6

8.Jacket

Dumadi saka

  • Bahan HT250
  • Tembok njero casing diproses kanggo njamin akurasi
  • pin posisi ing ngisor jaket 
  • mesin ing loro-lorone, kanggo mesthekake posisi sing akurat kanggo nangkep manipulator
7

9. bobote

Dumadi saka

  • Bahan HT250
  • bobot sing beda kanggo casting beda

Lokasi gerbang beda-beda miturut lokasi gerbang kasebut

8

10. Elektronik kontrol sistem

Kanggo operasi otomatis garis cetakan, lan kanggo ndandani lan njaga operasi manual interlocking lan operasi instalasi non-interlocking

  • Siemens PLC
  • Antarmuka komputer manungsa c
  • Plat skala
  • Komponen listrik voltase sedheng
  • Sistem kontrol PLC
  • Sistem kontrol jarak jauh
9

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk