• 1

Mesin Casting Horisontal Ngencet Sand Casting Flaskless Molding Line

Mesin Casting Horisontal Ngencet Sand Casting Flaskless Molding Line

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Mesin Cetakan Pasir Mutu sing Kualitas Tinggi
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
Wadhah
Wektu Pangiriman
30-90 dina sawise nampa setoran
Lamaran
Sistem cetakan pasir ijo nyedhiyakake penanganan Cetakan sing aman lan cepet sajrone ngobati.
Sistem Penanganan cetakan dirancang supaya cocog karo saben pengecoran nggunakake kombinasi produk standar.
Atomisasi sistem bisa nambah produktivitas.
Kurang dibutuhake Tenaga Kerja.
Bisa dirancang minangka papan sing kasedhiya.

Pisah horisontal SF lan garis cetakan pemotretan bergaris flask nganggo gunting pasir, kanthi pisah horisontal, labu slip lan bobote. Pengaturan inti sing gampang, operasi sing gampang, otomatisasi dhuwur, garis cetakan akeh digunakake ing produksi massal kanggo casting ukuran cilik. Baris kabeh kalebu mesin cetak, garis conveyor pasir, flask slip lan piranti njupuk lan ngeculake, transportasi indeks lan piranti bantal, sabuk pendingin sinkron, mesin tuang, lsp.

 

12
Perusahaan Kita

Weifang Sofiq Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan ilmu pengetahuan lan teknologi, sing dununge ing Kabupaten Weifang City Hanting cedhak dalan Beihai, transportasi sing trep. H anshuo Machinary melu pemasok profesional manufaktur mesin pengecoran, desain lan pabrik produk utama ing ngisor iki: mobil flask lan palet kanggo cetakan, garis cetakan tekanan statis otomatis, seri cetakan flask semi otomatis kanthi otomatis garis cetakan, mesin tuang semi-otomatis lan mesin tambahan cetakan, garis cetakan mekanis, garis cetakan mekanis, seri conveyor skala BLT, JYB lan macem-macem conveyor piring non-standar.
FAQ:

1. Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?
Kita melu pemasok profesional manufaktur mesin
2. Kepiye cara njupuk conto?
Yen sampeyan butuh, kita seneng menehi conto kanthi gratis, nanging klien anyar dikarepake mbayar biaya kurir, lan biaya kasebut bakal dijupuk saka pambayaran kanggo pesenan resmi.

3. Apa sampeyan bisa nggawe casting miturut gambar kita?
Ya, kita bisa nggawe casting miturut gambar, gambar 2D, utawa model cad 3D. Yen model cad 3D bisa diwenehake, pangembangan tooling bisa luwih efisien. Nanging tanpa 3D, adhedhasar gambar 2D, kita isih bisa nggawe conto sing disetujoni kanthi bener.

4. Apa sampeyan bisa nggawe casting adhedhasar conto?
Ya, kita bisa ngukur adhedhasar conto kanggo nggawe gambar kanggo nggawe perkakas.

5. Apa piranti kontrol kualitas ing omah?
Kita duwe spektrometer ing omah kanggo ngawasi properti kimia, mesin uji tarik kanggo ngontrol properti mekanik lan UT Sonic minangka cara mriksa NDT kanggo ngontrol deteksi casting ing sangisore casting.

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita