• 1

Mesin Moulding Tanpa Flaskless

  • Horizontal Casting Machine Squeezing Sand Casting flaskless Moulding Line

    Mesin Casting Horisontal Ngencet Sand Casting Flaskless Molding Line

    Kemasan Mesin Cetakan Pasir Mutu Berkualitas Tinggi lan Rincian Kemasan Pengiriman Wadah Wektu Pengiriman 30-90 dina sawise nampa deposit Aplikasi Sistem cetakan pasir ijo nyedhiyakake penanganan Cetakan sing aman lan cepet sajrone ngobati. Sistem Penanganan cetakan dirancang supaya cocog karo saben pengecoran nggunakake kombinasi produk standar. Atomisasi sistem bisa nambah produktivitas. Kurang dibutuhake Tenaga Kerja. Bisa dirancang minangka papan sing kasedhiya. Pisah horisontal SF lan shooti-belang ...
  • Flaskless Moulding Machine

    Mesin Moulding Tanpa Flaskless

    Pisah horisontal SF lan garis cetakan pemotretan bergaris flask nganggo gunting pasir, kanthi pisah horisontal, labu slip lan bobote.