• 1

Mesin Moulding Tanpa Flaskless

Mesin Moulding Tanpa Flaskless

Katrangan singkat:

Pisah horisontal SF lan garis cetakan pemotretan bergaris flask nganggo gunting pasir, kanthi pisah horisontal, labu slip lan bobote.


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk:

Pisah horisontal SF lan garis cetakan pemotretan bergaris flask nganggo gunting pasir, kanthi pisah horisontal, labu slip lan bobote. Pengaturan inti sing gampang, operasi sing gampang, otomatisasi dhuwur, garis cetakan akeh digunakake ing produksi massal kanggo casting ukuran cilik. Baris kabeh kalebu mesin cetak, garis conveyor pasir, flask slip lan piranti njupuk lan ngeculake, transportasi indeks lan piranti bantal, sabuk pendingin sinkron, mesin tuang, lsp.

Spesifikasi Mesin Moulding Khas

Barang

Model

SF50

SF60

SF70

  Ukuran Batin Flask (mm)

500x400x150 / 150

600x500x200 / 200

700x600x250 / 250

 Kecepatan Cetakan (Tanpa Pengaturan Inti) (detik / siklus)

30

30

36

Tekanan Permukaan Remet (kgf / cm2)

8 ~ 12

8 ~ 12

8 ~ 12

Atose horisontal
Lumahing & Ndhuwur Parting

80 ° ~ 92 ° (GF Tester Kekerasan)

Kekerasan Sisih Cetakan

85 ° ~ 90 ° (GF Tester Kekerasan)

Tingkat Molding

≥98%

Informasi produksi:
Pisah horisontal SF lan garis cetakan pemotretan bergaris flask nganggo gunting pasir, kanthi pisah horisontal, labu slip lan bobote. Pengaturan inti sing gampang, operasi sing gampang, otomatisasi dhuwur, garis cetakan akeh digunakake ing produksi massal kanggo casting ukuran cilik. Baris kabeh kalebu mesin cetak, garis conveyor pasir, flask slip lan piranti njupuk lan ngeculake, transportasi indeks lan piranti bantal, sabuk pendingin sinkron, mesin tuang, lsp.

SF Series Green Sand otomatis Foundry Casting Horizontal Parting Flaskless Mould Machine - Iki mesin cetakan otomatis sing minangka alternatif kanggo bentuk tangan lan derajat otomatisasi sing dhuwur, trep, aman ing inti, tingkat efektif saka template loro-sisi. Pabrikan kanthi ngenalake mesin cetakan otomatis, lan kanthi efektif ningkatake efisiensi produksi lan stabilitas kualitas casting, yaiku awak kompak, faktor wujud cilik lan ora mbutuhake pit, sing paling cocog kanggo transisi saka pemodelan manual menyang pelanggan otomatisasi. Kajaba iku, model adhedhasar mesin cetakan horisontal sadurunge dandan institusional. Kothak ndhuwur, ngisor, tengah, ngisor ing wektu sing padha dipasang ing pilar papat kanggo mesthekake akurasi kothak co. Ngatasi masalah kothak sing salah. Pesawat kasebut bisa dilengkapi garis cetakan luwih fleksibel, lan bisa dadi metode conveyer sing di-push tangan lan conveyer roller co-car otomatis. Nduwe struktur kompak lan kinerja keamanan dhuwur, gampang dioperasikake, nutupi papan lantai cilik lan swara kurang .

Aplikasi:
Digunakake sacara umum ing casting, bagean mesin, suku cadang mobil lan motor, katup, bantalan, sirah silinder, perumahan flywheel lan caliper rem, nanging uga pas pipa, poros lan tutup, kaya sendi T, sikut lan clampetc.
Produk sing luwih kompetitif mbutuhake inti pasir batin.

Mesin cetakan nggunakake template sisi loro, kekuwatan banyu sing nggodhok nambah wedhi; seragam atose wedhi, kothak presisi dhuwur, kekandelan kothak pasir bisa disetel; panggantos template iku trep; kontrol suhu minyak hidrolik kanggo njamin operasi peralatan sing paling apik; mesin gampang dioperasikake, Perlindhungan keamanan dobel, jinis pasir sing katon, prosedur operasi sing ramah pangguna. Ngapikake efektivitas kanthi efektif.
Mesin Mould Sand Pasir Horisontal Otomatis Tanpa Hijau kanggo Casting.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita