• 1

Botol

Botol

Katrangan singkat:

Mould flasks minangka alat sing digunakake ing pengecoran. Nalika mesin cetakan bisa digunakake, flasks Moulding nyekel wedhi kanggo mbentuk struktur tartamtu.


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk:

Mould flasks minangka alat sing digunakake ing pengecoran. Nalika mesin cetakan bisa digunakake, flasks Moulding nyekel wedhi kanggo mbentuk struktur tartamtu. Sawise bahan kaya wesi cair diwutahake ing wedhi cetakan sing dicekel dening Mould flasks, bahan cair bakal solidify lan bentuk menyang casting sing sampeyan butuhake. Plastik moulding biasane digawe saka bahan wesi banjur mesin kanggo memenuhi spesifikasi.

Kothak cetakan, uga dijenengi kothak wedhi, kothak cetakan utawa kothak cetakan pasir kanggo garis cetakan minangka peralatan teknologi sing dibutuhake kanggo garis cetakan otomatis lan semi-otomatis. Kita nggunakake alat mesin CNC canggih kanggo ngolah lan nggunakake instrumen ukur koordinat trilinear kanggo inspeksi dimensi kanggo njamin presisi lan interchangeabilitas kothak pasir sing dhuwur. Kothak pasir digawe saka wesi mulur, wesi cor abu-abu kelas dhuwur utawa pelat baja sing dilas kanthi karakteristik kaku sing kuwat lan resistensi kejut tekanan tinggi. Kita bisa ngrancang lan ngasilake macem-macem jinis kothak wedhi miturut syarat pelanggan utawa uga ngasilake kothak pasir miturut gambar lan syarat teknis para pelanggan. 

Orièntasi Produk

1. Fokus ing casting ukuran gedhe / medium, uga ukuran cilik.

2. casting wesi besi / Saluran besi kanthi proses casting wedhi Resin-Ikatan.

Proses Transaksi

1.Sampel utawa Gambar dening pelanggan

2. Proposal & Diskusi

Desain Piranti 3.3D

4. produksi Produksi

5. Produsen bagean kasar

6. Mesin CNN

7. Pas & Rampung

8. Pangukuran & Priksa Kothak

9. Déwan

10. Produksi Coba

11. Mbenerake

12. Ujicoba Akhir

13. Inspeksi Sampel

14. Persetujuan Sampel dening pelanggan

15. Persetujuan Keranjang

Pabrik kita duwe luwih saka 40 taun pengalaman manufaktur kothak wedhi lan troli, lan wis nyediakake kothak wedhi lan troli kanggo macem-macem garis cetakan, kalebu garis cetakan otomatis, garis cetakan semi-otomatis lan garis cetakan mekanis, KW, HWS, + GF +, SINTO, FA , FH, lsp.

Kita minangka produsen profesional flasks paling apik ing China lan nggunakake Pusat Mesin presisi lan Sistem Kontrol Kualitas sing ketat kanggo Inspeksi kanggo njamin kualitas sing paling apik.

Mesin

3
6

suku cadang

4

Kontrol Kualitas

5

Majelis

3

Pengepakan

1

Pasokan Casting Proses Pasir Pasir

Penganalisa Spektrum

2
1
3

Paket

PACKAGE
PACKAGE1
Package2
Package3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita