• 1

Mesin Cetakan Flask

  • Static Pressure Automatic Moulding Machine

    Mesin Mould Otomatis Tekanan Statis

    Teknis cetakan tekanan statis nuduhake aliran udara kanthi teknologi pemadatan multi-piston hidrolik, miturut kesulitan pemadatan, mung bisa milih kompaksi tekan multi-piston hidraulik utawa aliran udara lan pemadatan menekan multi-piston hidrolik.
  • Air Multi- Piston Moulding Machine

    Mesin Multi-Piston Moulding Udara

    Mesin umume digunakake kanggo bengkel pengecoran pengecoran, lini produksi mekanik utawa lini produksi semi-mekanik lan cocog kanggo produksi batch ukuran cetakan ukuran cilik piring siji lan mode kothak siji, kothak munggah lan kothak mudhun digawe. Mesin nganggo spring microseism struktur penet, penekan silinder kanthi wiyar, kekuwatan meksa kuat kanggo nyetak kualitas, pipa pneumatik sing gampang, gampang kontrol lan kepenak.