• 1

Baris Moulding Flask

  • Semi-Automatic Moulding Line

    Garis Cetakan Semi-Otomatis

    Line Molding Semi-Otomatis minangka peralatan sing cocog kanggo produksi massal kanggo pabrik pengecoran. Keuntungane kurang investasi, ngasilake cepet, nyuda intensitas tenaga kerja, ningkatake kualitas pemain, gampang operasi lan perawatan.
  • Static pressure Moulding Line

    Garis Moulding tekanan statis

    Detail Produk: Teknis cetakan tekanan statis nuduhake aliran udara kanthi teknologi pemadatan tekanan multi-piston hidrolik, miturut kesulitan pemadatan, mung bisa milih kompaksi tekan multi-piston hidrolik utawa aliran udara lan pemadatan menekan multi-piston hidrolik. Tekanan Statis duwe kaluwihan kaya kasebut. ● Kemampuan dhuwur kanggo wedhi kompaksi, cetakan kaku lan kandhel, cocog kanggo ngasilake casting sing kompleks. ● Stabilitas dimensi lan kasar permukaan sing luwih apik, ...