• 1

Hubungi Kita

Hubungi Kita

Weifang Sofiq Machinery Co., Ltd.

Alamat

B-706, Pangkalan Kantor Pusat Weifang, No.2998 Beihai Road, Distrik Hanting, Kota Weifang, Provinsi Shandong

Telpon

Telpon: + 86-15689236922

Whatsapp: + 86-15689236922

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita