• 1

Conveyer Apron

Conveyer Apron

Katrangan singkat:

Digunakake kanthi akeh ing mesin, pengecoran, metalurgi, kimia, bahan, tenaga, pertambangan, lan bagean industri liyane, Apron Conveyer model BLT minangka alat transportasi mekanik kanthi tujuan umum.


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk:

Digunakake kanthi akeh ing mesin, pengecoran, metalurgi, kimia, bahan, tenaga, pertambangan, lan bagean industri liyane, Apron Conveyer model BLT minangka alat transportasi mekanik kanthi tujuan umum. Digunakake kanggo transportasi bahan sing kasebar kanthi akeh utawa bobot sepotong, utamane bisa adaptasi karo bahan kanthi volume akeh, ketajaman, bobot abot, suhu dhuwur lan karat Sementara, proses kayata pendinginan, pangatusan, pemanasan, reresik lan klasifikasi bisa ditindakake sajrone transportasi.

Conveyer Apron Kanggo Bahan Temepature Dhuwur sing Digawe ing China

Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
Kasus kayu lapis, nampan kayu lapis, utawa minangka sarat spesial sampeyan.
Mesin kasebut bisa dipisahake. Iki bakal mbantu nyuda ruang transportasi.
Kita bakal ngatur paket lan cara transportasi sing paling trep.
Wektu Pangiriman 30 dina sawise nampa setoran
Pambuka Pruduct
Conveyor Apron minangka salah sawijining peralatan ngirim piring. Yaiku proses bahan baku utawa peralatan proses produksi terus-terusan.
Dawane conveyor bisa nganti 40-80 meter.
Lapangan terapan
Digunakake kanthi akeh ing mesin, pengecoran, metalurgi, kimia, bahan, tenaga, pertambangan, lan bagean industri liyane, Apron Conveyer model BLT minangka alat transportasi mekanik kanthi tujuan umum. Digunakake kanggo transportasi bahan sing kasebar kanthi akeh utawa bobot sepotong, utamane bisa adaptasi karo bahan kanthi volume akeh, ketajaman, bobot abot, suhu dhuwur lan karat Sementara, proses kayata pendinginan, pangatusan, pemanasan, reresik lan klasifikasi bisa ditindakake sajrone transportasi.
Conveyor apron minangka conveyor lemah, bisa arah horisontal lan miring saka bahan sing ngirim. Piranti kanggo ngirim elemen traksi rantai piring, ora mung kekuwatan karya gedhe, efisiensi tinggi, andal。
Cocog kanggo ngirim bahan blok, partikel lan bubuk. Uga bisa digunakake kanggo ngeterake bahan sing tajem lan panas.
Fitur
1) Struktur conto, operasi sing bisa dipercaya, rentang umur dawa, gampang dijaga instalasi.
2) Dawane konveyor bisa nganti 80 meter.
3) Bisa nggayuh conveyor horisontal utawa condhong.

Dibandhingake karo model BLT, Conveyer model Apron model JYB cocog kanggo ngeterake casting abot.

Spesifikasi Conveyer Apron

Model

Jembar Apron (mm)

Dhuwur Palung (mm)

Daya tarik sing diidini (kg)

Maks. Kecekapan Diidini β

Kacepetan Gerak (m / mnt)

Jaringan Rantai (mm)

BLT65

650

125

80

< 25 °

0.8-6 Peraturan Kacepetan Stepless

250

BLT80

800

160

120

320

BLT100

1000

160

200

320

BLT120

1200

200

250

320

JYB80

800

135

400

320

JYB100

1000

135

500

320

2
3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk