• 1

Mesin Multi-Piston Moulding Udara

  • Air Multi- Piston Moulding Machine

    Mesin Multi-Piston Moulding Udara

    Mesin umume digunakake kanggo bengkel pengecoran pengecoran, lini produksi mekanik utawa lini produksi semi-mekanik lan cocog kanggo produksi batch ukuran cetakan ukuran cilik piring siji lan mode kothak siji, kothak munggah lan kothak mudhun digawe. Mesin nganggo spring microseism struktur penet, penekan silinder kanthi wiyar, kekuwatan meksa kuat kanggo nyetak kualitas, pipa pneumatik sing gampang, gampang kontrol lan kepenak.