• 1

Mesin Multi-Piston Moulding Udara

Mesin Multi-Piston Moulding Udara

Katrangan singkat:

Mesin umume digunakake kanggo bengkel pengecoran pengecoran, lini produksi mekanik utawa lini produksi semi-mekanik lan cocog kanggo produksi batch ukuran cetakan ukuran cilik piring siji lan mode kothak siji, kothak munggah lan kothak mudhun digawe. Mesin nganggo spring microseism struktur penet, penekan silinder kanthi wiyar, kekuwatan meksa kuat kanggo nyetak kualitas, pipa pneumatik sing gampang, gampang kontrol lan kepenak.


Detail Produk

Tag Produk

1. Panggunaan

Mesin umume digunakake kanggo bengkel pengecoran pengecoran, lini produksi mekanik utawa lini produksi semi-mekanik lan cocog kanggo produksi batch ukuran cetakan ukuran cilik piring siji lan mode kothak siji, kothak munggah lan kothak mudhun digawe. Mesin nganggo spring microseism struktur penet, penekan silinder kanthi wiyar, kekuwatan meksa kuat kanggo nyetak kualitas, pipa pneumatik sing gampang, gampang kontrol lan kepenak.

2. Ciri-cirine

A. Pemadatan multi-kontak pneumatik digunakake kanggo ngoptimalake desain mesin, tanpa bocor minyak; tekanan spesifik moderat, ora ana syarat khusus kanggo pasir, kontak kompaksi liyane (48 pcs), cocog kanggo cetakan kompleks.

B. Pemadatan tekanan tinggi, kontak multi-kompak nggawe cetakan pasir, lan geter nganggo meja kerja (dipisahake saka bingkai mesin, lan bingkai tanpa geter). Mula, efek geter sing apik, kekerasan dhuwur lan cetakan pasir sing seragam (rata-rata kekerasan 85 ~ 90, penguji kekerasan tipe B), konsumsi pasir bisa nganti 20 ~ 30 mm, rasio pemadatan nganti 4,2, lan permukaan vertikal atose growong cetakan isih bisa tekan ndhuwur HB80.

C. Mesin kasebut nggunakake mekanisme pemadatan getaran mikro musim semi, diameter silinder pemadhekan gedhe, kekuatan tekanan dhuwur, kompak lan cetakan pasir, bisa njamin kualitas casting. Struktur stripping cetakan nggunakake cara tekanan minyak udara, stripping cetakan nganggo batang penghubung, struktur poros sinkron, regulasi kacepetan minyak tekanan, sinkronisasi stripping cetakan sing apik, nyadari gambar sing stabil dening loro silinder angkat, batang penghubung, lan poros sinkron. Pipa pneumatik sederhana, operasi sing gampang lan fleksibel, operasi sing gampang, Mesin nggunakake musim semi mekanisme banter mikro pneumatik kanthi bantalan, ora ana sarat dhasar khusus.

D. Mesin nambah stroke silinder pemadatan, nggunakake macem-macem mekanisme kanggo nambah kekuatan tekanan, lan ing wektu sing padha, bisa meksa lan kedher miturut kebutuhan nyata, saengga ketinggian lan ketinggian pesawat jinis pasir (kalebu jinis cetakan pasir kompleks) kompak lan rata. Operasi sing nyenengake lan produktivitas dhuwur.

E. Pengecoran cetakan pasir ngecor casting tembok tipis, ukuran presisi, permukaan alus. Produktivitas.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk