• 1

Babagan Kita

Babagan Kita

Babagan Kita

Weifang Sofiq Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan ilmu pengetahuan lan teknologi, sing dununge ing Kabupaten Weifang City Hanting cedhak dalan Beihai, transportasi sing trep. H anshuo Machinary melu pemasok profesional manufaktur mesin pengecoran, desain lan pabrik produk utama ing ngisor iki: mobil flask lan palet kanggo cetakan, garis cetakan tekanan statis otomatis, seri cetakan flask semi otomatis kanthi otomatis garis cetakan, mesin tuang semi-otomatis lan mesin tambahan cetakan, garis cetakan mekanis, garis cetakan mekanis, seri conveyor skala BLT, JYB lan macem-macem conveyor piring non-standar.

Pabrik kita wis dilengkapi kanthi apik lan nduweni kekuwatan teknis sing canggih, tegese kanthi deteksi. Wis puluhan taun, kita nglumpukake pengalaman manufaktur kanthi kapasitas lan level manufaktur sing dhuwur. Liwat ngrancang produk lan tata letak profesional, kita nyedhiyakake solusi khusus kanggo pelanggan.

Perusahaan kasebut tetep njunjung nilai-nilai inti "nggawe nilai kanggo pelanggan", lan ngetrapake prinsip kejujuran lan entuk manfaat bebarengan kanggo entuk kahanan win-win. Kanthi inovasi terus-terusan, kita setya nyedhiyakake produk sing sampurna lan layanan paling apik kanggo para pelanggan.

3
6
4

Budaya Perusahaan

Roh Kita:

Pengabdian & kerja sama, sinau terus. Saben karyawan dadi pihak perusahaan.

Visi Kita:

Nyedhiyakake garis cetakan sing paling larang lan solusi sing paling apik kanggo para pelanggan, ngluwihi pangarepan pelanggan, entuk kapercayan lan rasa hormat saka mitra lan masarakat.

Nilai Inti:

Nggawe nilai kanggo pelanggan. Inovasi, Tim kerja, Nandheske kejujuran lan integritas. Ndhukung kanggo keunggulan.

Tim Bakat

Kita kerja kanthi tliti, njaga produksi sing berkualitas lan konsisten. kita tuku mesin CNC canggih lan peralatan inspeksi kanggo njamin produk kanthi kualitas tinggi, liwat sinau intensif lan terus latihan kanggo ningkatake kualitas profesional para staf.

Bakat minangka elemen inti pangembangan perusahaan, persaingan ing antarane perusahaan yaiku kompetisi bakat ing analisis pungkasan. Mesin Sofiq mesthi nduweni konsep pandhuan sing berorientasi ing manungsa lan teknik, kanthi ngenalake lan nglatih bakat kanggo mbangun tim sing solid kanthi daya saing inti.

20200604020100160
20200604020208718
20200604020351429